Campionatul European BMU Motocros – Prundu [video]

50637

Un weekend plin de adrenalină la cel mai înalt nivel pe două roți s-a petrecut la Prundu Giurgiu 20-22 Aprilie 2018, unde s-a dat startul primei etape de Campionat Național Individual la Motocros și contând deasemena ca etapa 02 în Campionatul European BMU la Motocros unde 7 țări își dispută supremația.

Organizată de Motorsport Race Management cu un deosebit sprijin din partea Primăriei Prundu prin Dl. Primar Cătălin Corbea și Federația Română de Motociclism, etapa s-a bucurat de nu mai puțin de 117 sportivi, record al ultimului deceniu ca participare.

Curse spectacol cu grilă full de 40 de locuri, cursele celor mici dar si celor de la quad au facut deliciul publicului care a depașit 6000 de spectatori veniți din toate colțurile țării.

Timpul a fost excelent pentru motorsport, traseul în condiții excelente nu a ridicat praful specific motocrosului ceea ce a facut ca evenimentul sa fie unul de excepție.

Un rezultat de excepție l-a înregistrat echipa României care s-a impus după mulți ani în clasamentul pe națiuni.

Deasemenea frumoase victorii au obținut RADUTA Adrian #21 la MX1 campionul entitre, de la Top Cross TCS Otopeni – YAMAHA, POPOVICI Marius Achim #17 la MX85 – Top Cross TCS Otopeni- KTM și ORDOG Zoltan #110 la MX65 de la Top Cross TCS Otopeni pe HUSQVARNA.

La clasa Quad, ne mândrim cu reziltatul lui Tudor Alexandru #723 de la MRM pe Honda care a terminat pe locul 2.

TAM#23 – Tudor Alexandru 723

Mulțumim tuturor sportivilor, Primăriei Prundu, Domnului Primar Cătălin Corbea, Federației Române de Motociclism, ISU București, Inspectoratul Judetean de Jandarmi Giurgiu, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Vlasca” al județului Giurgiu, Poliția Rutieră Giurgiu și Poliția Locala Prundu, TVR, Antena 1, TV Giurgiu, Yacco România, Chemtraders, Mitas, RPG Security, Rock FM, Clinica Hygeea Bucuresti.

Rezultate complete AICI!

Galerie Foto Completa AICI!

Credit Foto: Ana-Maria Oancia


Motorsport Race Management
#ThisIsWhatWeDo
www.MotorsportRaceManagement.ro