EvL Santos la VIVO Constanța – Drift Etapa 04 [video]

Până soarele apune!

8285

În 5-6 August parcarea complexului VIVO din Constanta a găzduit etapa 04 a CND (Campionatul Național de Drift) organizat de RoDrift Comunity sub patronajul FRAS.

Unul din cei mai populari drifteri Radu Moise AKA EvL Santos care alături de Radu Văduva constituie EvL Drift Team, dar și pilot al MRM pe 2 roți, ne-a împărtășit impresia sa de la eveniment care de ceva vreme merge după principiul: „Bară la bară .. sau fără bară!

Santos: „Weekend-ul trecut am fost la mare, am mers chiar de vineri, cu toate că etapa începea abia sâmbătă dimineața.
După o zi de relaxare, am mers cât se poate de fresh pe circuit, unde am încercat pe cât posibil să ne concentram strict pe pilotaj și atât. Din fericire celalalte aspecte sunt rezolvate de colegii nostri de echipă, mecanicii și cameramanii și a fost bine, din pacate ne-au lipsit câteva chestii, cum ar fi semi-slickurile și nu numai, dar per total a fost o etapă superbă, lipsită de incidente majore, unde echipa a obținut cea mai bună clasare de până acum și probabil că era loc și de mai bine.

Adică de un podium, probabil, poate, daca nu crăpa planetara stângă în finala mică, dar ăsta e motorsportul.

Trăgând linie, a fost un week-end în care ne-am simțit foarte bine, ne-am distrat.
Felicitări organizatorilor pentru eforturile făcute, mai vrem!”

Santos este pe un ascendent de formă, rezultatele care în anii precedenți se lăsau așteptate, iată că în acest an tind spre podium, podium care a apărut în cea mai palpitantă cursă, cea din cadrul SAM, unde am fost deasemenea prezenți cu un amplu reportaj.

Urmează etapa de la București 23-24 Septembrie și vom continua să livrăm informații despre EvL Drift Team.

Credit Foto/Video: EvL Santos
Rep: Bogdan-Adrian Mincinună


Motorsport Race Management
#ThisIsWhatWeDo
www.MotorsportRaceManagement.ro