Spectacol maxim la International DRIFT GRAND PRIX [video]

Video Duminica integral

11291

Pe o vreme perfectă a început ziua de battle în DRIFT GRAND PRIX by Romanian Drift Comunity.

Am fost întâmpinați de Ana Maria cu un superb Hell Energy Sponsor Moment .. Ana este o mai veche prietenă de-a noastră încă de la Princess Race Party care ne-a ajutat evident cu motocicletele expuse la eveniment.

Au începul la orarul stabilit antrenamentele, caii putere au ieșit la iveală, fum și miros de cauciuc ars, un paddock plin de ambitii, vise, sperante.

Urma să luăm parte la un spectacol împins la extreme, piloții încantați de traseu, un traseu scurt dar dificil, un traseu și o organizare excelentă, un test ideal pentru pregătirea campionatului national de drift.

Gabi Imre ne declară că a reusit remedierea bestiei v8.

 

Spectacolul este deschis de bolidul sponsotului Hell Energy și cele 33 de mașini sunt gata de start.

O bătalie în adevaratul sens al cuvântului s-a dus pe toata durata curselor de la piramidele de 32 la finale, numeroase cazuri de egalitate au făcut ca ture de departajare sa fie atribuite spre deliciul spectatorilor.

Inerente în astfel de competiții, micile acroșaje, ruperile de planetare, bielete de direcții și punți au ridicat publicul în picioare.

Chiar dacă o ploaie scurtă a udat circuitul, publicul a ramas neclintit și avea ca în finala celor 8, schimbarea de aderență să nu facă alt ceva decât să crească spectacolul chiar dacă viteza a scăzut, tura suplimentară de warm-up aducând piloților un plus de emoții.

Finalul avea sa fie de senzație pe o ploaie torențială de vară. În cele 2 finale piloții au fost puși la mare încercare nu numai de rivalitate, cei mai buni 4 urmând să lupte și cu lipsa de vizibilitate prin geamurile aburite, dar și a circuitului foarte alunecos în situație de drift. Așa cum îi stă bine unei finale, piloții au fost întrebuințați la maxim, vremea participând din plin la stabilirea celor mai buni dintre cei mai buni.

Podiumul este în totalitate romanesc

1. Ilarion Grigorici
2. Traian Buse
3. Radu Moise AKA Santos

Visul se împlinește pentru Santos primul podium, Imre lucrează la o nouă bestie, ne pregătim de prima etapă.

Un mare bravo organizatorilor și sponsorilor.

Sesiunile filmate full, interviu Gabi Imre, tricouri ude, Camaro Show by Hell Energy!

Credit Foto  / Video: Minciuna Bogdan
Rep: Minciuna BogdanGabriela Stroe


Motorsport Race Management
#ThisIsWhatWeDo
www.MotorsportRaceManagement.ro