International DRIFT GRAND PRIX [video]

Santos EvL face spectacol

9331

În cadrul Salonul Auto-Moto din Piața Consituției s-a dat startul la DRIFT GRAND PRIX – concurs de drift, ce se desfășoară pe o suprafață de 17.000 mp, o premieră la Salonul Auto Moto.

Organizat de Romanian Drift Comunity, International DRIFT GRAND PRIX aduce la start 33 de piloți din România și Bulgaria la categoriile Debutanți, Semi PRO și PRO, campioni de renume, direct din Campionatul National de Drift.

Sâmbată au fost antrenamente și calificări deosebit de spectaculoase, pe un traseu construit în piața Constituției, considerat de o dificultate medie, un traseu tehnic, de viteză, respectând normele de siguranță.

Publicul numeros în cele două tribune și-au încurajat favoriții în special pe Gabi Imre și Santos de la Evl Team care au facut un adevarat show.

Paddock-ul arată din ce în ce mai bine și asta nu poate decât să ne bucure, echipe și piloți din ce în ce mai implicați în fenomenul de Drift.

În paddock multă concentrare, muncă asiduă, motoare și componente reparate până la 4 dimineață, pneuri , mecanici, asistenți, calcule și ochi aruncați pe adversari într-o comunitate din ce în ce mai puternică foarte bine organizată.

Îi puteți contacta la Romanian Drift Community sau pe situl www.rodrift.ro

Odată calificările terminate a fost timpul pentru câțiva norocoși din public să facă câteva ture demonstrative alături de piloți și experiența a fost maximă.

Lista piloților o gasiți aici.

Mâine cursele… ne așteptăm la o luptă superbă, fie ca cel mai bun să învingă!

Duminica 07 mai:
– Ora 10:00 – 11:00 – Antrenamente Battle & RoDrift Experience
– Ora 11:00 – 13:00 – Antrenamente Battle
– Ora 13:00 – 13:30 – Pauza
– Ora 13:30 – 14:00 – Briefing
– Ora 14:00 – 17:30 – Battle
– Ora 18:00 – Festivitate premiere

 

 

 

Credit Foto  / Video: Minciuna Bogdan
Rep: Minciuna BogdanGabriela Stroe


Motorsport Race Management
#ThisIsWhatWeDo
www.MotorsportRaceManagement.ro