Jacopo Hosciuc #06 domină la Imola

10564

La prima sa participare pe celebrul Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari IMOLA Jacopo Hosciuc #06, pilot MRM, face două curse cu maxim de puncte și pune din nou drapelul României pe prima treaptă.

Se pare ca circuitul Imola prinde foarte bine românilor, tot aici Robert Mureșan #95 a obținut locul 8 în WorldSuperBike la SuperStock1000 în 2014

Ajuns în ultimul moment la circuit și direct la calificări unde părea să aibă probleme de putere, Jacopo face o cursă magistrală sâmbătă, cursă ce a contat pentru etapa 05 a CIV, iar după depășirea principalului rival BIANCHI Filippo #77, cel din urmă se retrage în turul 6 datorită calării motorului.

Jacopo #06 a avut drumul neted în a obține a doua sa victorie, dar nici de data asta fără emoții, pe locul 2 sosind GENNAI Mirko #22 la 0.200 secunde.

Ziua de Duminică contând ca etapa 06 din cadrul CIV, etapa ce marchează jumatatea clendarului competițional, Jacopo are parte de o cursă la fel de tumultoasă, unde nici steagul roșu nu l-a putut opri din ași abjudeca cea de-a treia victorie în CIV la o distantă astronomică de 43.943 secunde de BIANCHI Filippo #77 care sosește pe locul 2.

PREMOTO3 Race 3 Round 6

Highlights PREMOTO3 race 3 round 6 Autodromo Enzo e Dino Ferrari di Imola #ELFCIV18

Gepostet von Campionato Italiano Velocità am Sonntag, 24. Juni 2018

Această a treia victorie coroborată cu cele doua locuri 2 și un loc 3, îi aduce tânărului Jacopo #06 o zestre de 131 puncte, cu 37 de puncte mai mult față de BIANCHI Filippo #77 cu 4 puncte, iar pe locul 3 se clasează CONTE Paolo cu 60 de puncte în Clasamentul General al clasei 125 2T.

Jacopo ia o opțiune serioasă la titlu, singurul pilot cu 3 victorii din cateorie și singurul pilot clasat pe podium la toate cele 6 etape disputate.

Următoarele etape se vor desfășura pe Misano, Mugello si Vallelunga, circuite unde pilotul nostru este favorit.

Stai alaturi de noi pentru cele mai spectaculoase curse din CIV.