Lewis Hamilton pune la îndoială maturitatea lui Max Verstappen

12482

La scurt timp după încheierea Marelui Premiu al Bahrainului, Lewis Hamilton a avut o reacție nervoasă după ce a revăzut incidentului de la începutul în care a fost implicat alături de Max Verstappen.

Imediat după incident, Max Verstappen a fost nevoit să abandoneze, în timp ce, Lewis Hamilton, cu toate că a plecat doar de pe locul nouă, a încheiat întrecerea din Bahrain pe ultima treaptă a podiumului.

Ulterior incidentului, Hamilton a chestionat maturitatea acțiunilor lui Verstappen și prin intermediul presei internațional el a tras un semnal de alarmă îngrijorător la adresa rivalului său olandez.

Lewis Hamilton ocupă locul secund în clasamentul piloților, cu un total de 33 de puncte. Pe de altă parte, Max Verstappen rămâne doar cu punctele adunate în Australia și ocupă locul al zecelea în clasamentul general al competiției.

Pe Lewis Hamilton și Max Verstappen îi vom putea urmări în acțiune în această săptămână cu prilejul Marelui Premiu al Chinei, organizat pe Shanghai International Circuit.