Daniel Ricciardo l-ar putea înlocui pe Kimi Raikkonen la Ferrari în 2019

1955

Aflat în centrul zvonurilor privind o ipotetică mutare de la Red Bull, Daniel Ricciardo este favorit să preia locul lui Kimi Raikkonen la Ferrari. Dacă acum câteva săptămâni, australianul de la Red Bull era în ținta zvonurilor privind mutarea la Mercedes, acum a venit rândul ca pilotul de la Antipozi să fie în centrul atenției din nou.

Conform înțelegerii sale cu Red Bull, Daniel Ricciardo va fi free agent la sfârșitul acestui sezon. În aceeași situație se regăsește și Kimi Raikkonen, cel care, este cel mai probabil la ultimul său sezon alături de Scuderia Ferrari.

Dacă transferul lui Ricciardo se va realiza, el va redeveni coechipier cu Sebastian Vettel, alături de care, a mai concurat la Red Bull, în 2014. De asemenea, australianul va deveni cel de-al doilea pilot din filiera Red Bull care ar face o asemenea mutare, după același Sebastian Vettel, germanul fiind component al echipei italiene din 2015.

Pe Daniel Ricciardo și Kimi Raikkonen îi vom putea urmări în acțiune în acest weekend, cu prilejul Marelui Premiu al Bahrainului. Prima secvență a antrenamentelor libere va începe la ora 14 și va putea fi vizionată, în direct, pe Digi Sport și Telekom.

 

Lasă un răspuns