Ei bine, știrea care a pus pe jar tot internetul încă de ieri s-a concretizat acum, da TVR se întoarce oficial în anduranță și la Le Mans, compania britanică încheind un parteneriat de lungă durată sperăm noi cu Rebellion Racing.

Se pare că Motul este liantul care ar fi făcut legătura dintre cele două grupări. De menționat că numele TVR nu va fi prezent în titulatura echipei sau a mașinii, deocamdată este doar un simplu sponsor, dacă putem să-i spunem așa, dar unul cu rezonanță.

TVR își va face astfel întoarcerea oficială la Le Mans după mulți ani, mai exact de prin 2005 când mai concura bătrânul Tuscan. Evident că acum apare întrebarea dacă britanicii în timp se vor implica și ca echipă, iar răspunsul este: foarte posibil!

Toată lumea așteaptă noul set de reguli LMP1 iar dacă oficialii vor reuși cumva să găsească o soluție atractivă în special din prisma costurilor sunt șanse mari să avem parte de multe surprize în viitorul apropiat. Deocamdată nu poate decât să ne încântă această veste și sperăm că și mai multe nume se vor implica în anduranță de acum încolo.

Lasă un răspuns