Winter X Games – Ryan Villopoto își va face debutul la Aspen [video]

2289

Ryan Villopoto #2 este ultimul nume sonor care și-a făcut anunțată prezența la ediția din acest an a jocurilor Winter X Games. După ce la începutul acestui an, pilotul originar din Seattle a fost anunțat în postura de brand ambassador la Yamaha, acesta și-a anunțat prezența în proba de SnowBike Cross de la Aspen.

În vârstă de 29 de ani, Ryan Villopoto #2 este cvadruplu campion mondial la Supercross și multiplu campion național la motocross în USA. De asemenea, el este triplu câștigător la Motocrosul Națiunilor, în 2006, 2007 și 2011.

Ediția cu numărul 24 a jocurilor Winter X Games va debuta miercuri. Pe lângă clasicele probe de snowboard și schi, vom avea de-a face și cu câteva probe motorizate, cum ar fi proba de SnowBike Cross sau Snowmobile Freestyle.

Dacă Ryan Villopoto #2 își va trece în conturile sale prima medalie la X Games, vom afla vineri dimineață atunci când va avea loc finala probei la care participă el. Alături de Villopoto #2, nume legendare precum Lindsey Jacobellis sau Shaun White își vor încerca norocul la clasicele probe de snowboard.

România are la rândul ei 2 sportivi calificați in Campionatul Mondial de Snowboard, unul dintre acestia fiind Adrian Teodorescu #73 pilot MRM.

Foto – Ryne Swanberg Photography, TheFlashBlog

Lasă un răspuns