Robert Muresan Campion European 2017 [video]

5938

MURESAN Robert #95 a făcut o cursă senzațională pe ploaie în etapa 09 a Campionatului Național de Motociclism Viteză desfășurată pe Circuitul Serres din Grecia.

Cu un start precaut și retrogradat până pe poziția a cincea, Robert a pregătit excelent cursa tactic, a încălzit pneurile foarte bine în primele tururi după care a trecut la atac și numai în decursul a 2 tururi a depășit fără drept de replică pe MITOV Dimitar #68CAZACU Catalin #21 și KARANYOTOV Angel #79 un alt mare campion bulgar.
Robi termină cele 14 tururi la peste 11 secunde de locul 2.

Cursa de astăzi i-a adus arădeanului titlul de Campion European BMU la clasa SuperBike, titlul de Campion Național al României la SuperBike 2017, al 5-lea titlu consecutiv, precum și titlul de Vicecampion al Campionatului Național al Bulgariei.

MURESAN Robert #95 a stabilit și recordul de circuit pe ploaie contribuind din plin la Trofeul pe Națiuni unde România a ocupat prima poziție.

CHOY Martin #77 pus sub presiune de MURESAN Robert #95 face un highside uriaș și abandonează încă din primul tur cu motocicleta complet distrusă.
MITOV Dimitar #68 direct implicat în lupta la podiumul Campionatului European a sosit pe pozitia 4 și își consolidează poziția a doua la general. Doar un eșec de proporții mai poate face ca MITOV Dimitar #68 să piardă poziția de vicecampion.

Clasamentul Național arată astfel:

Rezultatele etapei:

La clasa SuperSport Ionel Pascota #1 a câștigat detașat cursa etapei și ia avantaj în clasamentul Campionatului European BMU la un pas de câștigarea titlului.

Clasele de debutanți aduc direct pe locul doi al Campionatului European pe Trifan Iulian-Ciprian care plecat de pe locul 13 din grila de start face spectacol în pofida faptului că este la prima sa participare la curse.

Rezultatele Live la https://speedhive.mylaps.com/Events/1475731

Rezultatele Campionatului Național Viteza AICI!

Mâine 29 octombrie dăm startul etapei 10, ultima etapa a sezonului 2017.

Foto: Ana-Maria Oancia
Video: Bogdan-Adrian Mincinună / Nelu Bănică
Rep: Bogdan-Adrian Mincinună


Motorsport Race Management
#ThisIsWhatWeDo
www.MotorsportRaceManagement.ro