12 echipaje romanesti la Wild Boar Valley Challenge Buzet [video]

3676

Campionatul National de Off – Road al Romaniei 2017 abia s-a incheiat, cu etapa  de la Buzau – GTC Trophy, weekendul trecut si 12 echipaje din CNOR sunt deja pe drum spre Wild Boar Valley Challenge Buzet.

Kamo Oko Vidi este clubul organizator al celebrului concurs Wild Boar Valley Challenge, organizat pentru prima data in 2007 ca parte integranta a Campionatului Croat si mai tarziu in 2010 a devenit un eveniment internațional datorită participării și interesului echipelor din diferite țări europene precum Slovenia, Italia, Ungaria, Austria, Germania.

De-a lungul anilor, cursa a devenit un eveniment din ce în ce mai important în peisajul european off-road, fiind considerat unul dintre cele mai provocatoare curse din Europa.

Mai mult de 50 de echipe au participat la ultima ediție și peste 500 de kilometri de traseu au fost parcursi în două etape speciale.

Kamo Oko Vidi intenționează să depășească acest obiectiv în 2017, se anunta o săptămână de curse off-road extraordinare între 23 și 28 octombrie.

Nisip, pietre, nisip, lut, pante abrupte și palpitante sunt ingredientele acestei curse extrem de selectiva, doar o colaborare excelentă între membrii echipei și bineînțeles un gram de noroc chior poate face diferenta intre echipaje la terminarea cursei.

La clasa Wild Trophy avem  cinci echipaje:

PilotCopilot
Miron SorinValentin Alexandroae
Sorin ParvulescuMaurilio Zani
Pedro PintoRobert Tutuianu
Claudiu PesteanTudor Tamas
Andy VisoiuCostin Fantana

 

La clasa Challenge avem echipajele:

PilotCopilot
Jugrin CosminSzekely Stefan
Cornea MihaiLupu Daniel
Avram SebiSauca Adrian
Sorca GheorghePitic Rares
Toma DorinHazgan Andrei
Cravet CristianPopa Sorin
Tudor MirceaMarius Pop

 

 

La editia din 2016 echipajul Sorin Parvalescu – Maurilio Zani a terminat pe 3 la clasa Wild Trophy urmati de Claudiu Pestan locul 6 si Andy Visoiu locul 7, la clasa lor au luat startul 34 de exhipaje.

Vezi aici evolutia lui Claudiu Pestean din finala competitiei  de anul trecut – VIDEO – preluare de la 4x4Media / Facebook

Puteti afla date suplimentare despre competitie AICI

Rep: Andrei Gemeș


Motorsport Race Management
#ThisIsWhatWeDo
www.MotorsportRaceManagement.ro


 

 

Lasă un răspuns