Robert Mureșan tot mai aproape de Titlul European [video]

Românii pe podium la Plevna

1944

În week-endul 30 septembrie – 1 octombrie 2017, pe circuitul Dolna – Plevna, s-a desfășurat erapa 10 din Campionatul European BMU de Motociclism.

După 14 ani Robert Mureșan #95 revine pe acest circuit la clasa SuperBike de această dată, la luptă cu Martin Choy #77 și Dimitar Mitov #68 pentru șefia clasei.

Cu probleme de adaptare la condițiile de circuit și o vreme rece, doar 11°C, un circuit semiasfaltat combinat cu dale de aeroport și multe denivelări, Robert a încercat multe variante de setări și pneuri pentru a reuși timpi competitivi și a se adapta cu o trasă aproape de trasa ideală.

Deși calificat pe locul 4, Robert Mureșan #95 se instalează pe poziția secundă în cursă chiar dacă startul nu a fost unul perfect și rămâne acolo până la final, o cursă care i-a pus probleme mari în special cu pneul față.

Venit pe locul 2, Robert are 189 de puncte cu +42 fată de Dimitar Mitov #68 cu  147 puncte și 145 Martin Choy #77 cu 145 puncte și își consolidează poziția de lider al clasei SuperBike.

 

Urmează etapa dublă la Serres din 27-29 octombrie.

La clasa SuperSport, Ionel Pascota #1 plecat de pe 2 din grila de start a reușit la mare luptă să-și abjudece victoria și încă are șanse matematice la câștigarea titlului clasei SuperSport.

Clasa 65 SuperMoto l-a avut pe locul I pe PASCOTA Patrick #20 care reușeste și el în extremis să câștige manșa a doua.

Podium și pentru GĂNESCU Daria #179 SM 85 care se clasează pe poziția a treia și își atinge la rândul ei obiectivul.

Foto / Video: Bogdan-Adrian Mincinună
Rep: Bogdan-Adrian Mincinună


Motorsport Race Management
#ThisIsWhatWeDo
www.MotorsportRaceManagement.ro


 

Lasă un răspuns