Pierre Gasly îl înlocuiește pe Daniil Kvyat la Toro Rosso

1299

În urma unui comunicat de presă emis astăzi de echipa Toro Rosso, Pierre Gasly a fost anunțat în postura de înlocuitor al lui Daniil Kvyat pentru restul sezonului competițional.

Această măsură vine pe fondul rezultatelor modeste obținute de pilotul rus în acest sezon. Kvyat a marcat doar patru puncte în 2017, în timp ce, coechipierul său, Carlos Sainz Jr. are 48 de puncte.

Gasly, în vârstă de 21 de ani, este campionul en titre din GP2. După titlul adjudecat în 2016, francezul era așteptat să-și facă debutul în acest sezon, dar, în ultimul moment, echipa Toro Rosso l-a pus în stand by.

Pentru Pierre Gasly, Marele Premiu al Malaeziei va reprezenta debutul său în Marele Circ. El a mai participat în sesiuni de antrenamente libere, dar, niciodată nu a luat startul într-un GP.

Actualmente, Toro Rosso ocupă locul al șaselea în clasamentul constructorilor, cu 52 de puncte. Pe Pierre Gasly, dar și pe ceilalți piloți ai Formulei 1 îi veți putea urmări în acțiune la finalul săptămânii, cu ocazia Marelui Premiu al Malaeziei, organizat pe Sepang International Circuit, situat în apropierea capitalei Kuala Lumpur.

Întreaga desfășurare a evenimentelor din Malaezia va putea fi urmărită în direct, atât pe Digi Sport, cât și pe Dolce Sport.

 

Foto – Zimbio

Lasă un răspuns