Scoala de pilotaj „Robert Muresan #95” – MRM succes total [video]

13744

Cu un format nou de două zile 26-27 iulie 2017, Scoala de pilotaj „Robert Mureșan #95” a adunat un număr impresionant de aspiranți gata să își doboare propriile recorduri și să iși depășeașcă limitele.

După cursurile teoretice unde s-au explicat „secretele motociclismului racing” și sesiunile interactive, cursanții au trecut la probele practice pe circuit dar și în boxa la setări.

Miros de cauciucuri, frâne încinse peste limită, câteva trânte normale la un astfel de eveniment, momente de fericire și recorduri personale spulberate au dominat cele două zile de scoală.

Un colectiv frumos care s-au întrecut pe pistă și în comentarii

Alexandru Daf: „A fost un eveniment frumos, în care am primit tema pentru următorul an, acum rămâne sa punem în practica ce am învățat și apoi sa exersam pana ne iese. Motociclismul viteza presupune mult antrenamet cu informații corecte, pe care nu le poți primii decât de la profesioniști. Îi multumim lui Muresan Robert pentru răbdare și efortul depus, îl așteptam la anul într o școală pe mai multe zile și clase.”

Santos Sfantul: „Chiar au fost 2 zile super misto pe Motor Park Romania

Adrian Rus: „Un real succes!!”

Giorgio Versaci: MRM suntem cei mai buni!

Iulian Danciu: „Astazi a fost despre viteza pe 2 roti. Multa!”
Valentin Gherghina: „Trebuie sa invatam mereu de la cei mai buni !”

Pe scurt, un eveniment deosebit cu rezultate excelente, s-a mers până s-a terminat benzina, până n-au mai fost pneuri, până motoarele și piloții au zis piua.

Stai aproape și o să ai multe alte surprize marca Robert Mureșan

Vezi filmul evenimentului – 2 zile în 10 minute!

Galeria Foto Full Aici!

Foto: Balan Cristina Alexandra – Foto by Cristina Bălan
Rep: Bogdan Adrian Minciună


Motorsport Race Management
#ThisIsWhatWeDo
www.MotorsportRaceManagement.ro