SuperMoto vs Scooters pe Circuitul VIK Power Arad

Campionatul National SuperMoto - Round 02
Campionatul National Viteza Juniori - Round 02
Campionatul National Scutere - Round 01

5991

22 Iulie 2017, o zi toridă, un circuit special pentru noi, VIK Power Arad.

Piloți și mecanici, antrenori și părnți, șefi de echipă și oficiali aveau sa petreacă o zi senzațională de curse.

 

Etapa 02 a Campionatului Național SuperMoto și Campionatul Național Viteză Juniori dar și Etapa 01 a Campionatului Național Scutere organizate de Motorsport Race Management sub patronajul FRM aveau sa aducă un show total.

Încă de la antrenamente, ambițiile s-au declanșat și s-a mers în regim de cursă, ceea ce avea să prefigureze potențialul podium.

La SuperMoto clasa celor mici SM65 PASCOTA Patrick #20 – de la Pascotă I.I. Timişoara reușeste să își abjudece prima poziție la un număr egal de puncte cu BABESCU Daniel #28 Taifun Racing GT Tm – KTM locul 2, Patrik învingând în manșa a doua. Pe treapta a treia a podiumului s-a clasat SZABO Alex #99 – Steaua București – KTM care este omniprezent pe circuit și cand nu concurează.

Alex are o mare dorință de a ne ajuta în organizare, amenajare și managementul curselor.

Clasa SM85 o frumoasă luptă BABESCU Daniel #27 și GANESCU Daria #179 unde Daria a condus ambele manșe la mare luptă cu Daniel, dar pe o greșeală personală a pierdut în ultimul tur al manșei a doua victoria la mustață.

Podiumul cursei SM85 a clasat-o pe locul 1 pe GANESCU Daria #179 – Taifun Racing GT Tm HUSQVARNA, locul 2 BABESCU Daniel #27 – Taifun Racing GT Tm – KTM și 3 PASCOTA Patrick #127 Pascotă I.I. Timişoara – KTM

 

Tot la această clasa SZASZ Oliver #13 a primit Premiul Organizatorului SM pentru efortul său de a fi alaturi de noi.

Clasele de Juniori III și Juniori II din Campionatul National Juniori spectacolul nu a fost mai prejos.

SZASZ Martin #777 – Steaua București – KTM câștiga detașat clasa Juniori III urmat de IOVITA Mark Luca #105 Moto Extrem Lugoj – KTM și pe 3 SZABO Alex #99 Steaua București KTM.

La clasa Juniori II am observat la GANESCU Daria #179 un hangout a la MarqMarquez, se vede că antrenamentul asiduu a adus rezultate remarcabile. Deasemenea Daria este olimpică, scoala fiind un alt punct forte al ei. Vă invit să o vizitați pe Daria pe Facebook pe contul personal proaspăt deschis. www.facebook.com/daria.ganescu.7

Podiumul ne-a adus-o pe GANESCU Daria #179 – Taifun Racing GT Tm – Conti pe prima treaptă, urmată de SZASZ Oliver #13 – Steaua București – Conti și pe 3 PASCOTA Patrick #69 Pascotă I.I. Timişoara KTM.

Campionatul Național de Scutere avea să ne arate că este o clasă foarte puternică în special puterilor sensibil egale ale scooterelor, 2 exemplare Polinni au putut fi admirate de audiență.

CHELARU Gabriel Constantin #8 – MRM a pierdut în extremis podiumul în pofida faptului că a condus cursa ture bune în cea de-a doua cursă, dar termină pe 4 și la egal de puncte termină pe 4 și la general.

Depășirile multiple și mersul la limită au animat maxim această clasa Scutere Pro.

Podiumul a fost integral ocupat de C & C Motor Racing Lugoj, locul 1 CIURESCU Laurentiu Ionut #6 Aprilia, locul 2 SILAGI Radu #7 Piaggio și 3 CIURESCU Sebastian Ioan #21 YAMAHA.

Premiul special al organizatorului l-a primit domnul Ciurescu Ionel pentru deosebita sa implicare în Campionatul de Scutere.

Clasele mari de la SuperMoto, SOpen și Amatori aveau să vină ca cireașa de pe tort, unde vitezele și atacul virajelor a ținut audiența conetată la maximum.

Clasa Amatori aduce pe primul loc pe FANTINUOLI Mario #789 – Lupo Racing Timișoara HONDA urmat de FILIMON Andrei #77 – Las Vegas Arad – KTM și FLONTA Gheorghe Sorin #7 – Arici Supermoto Arad – HONDA.

FILIMON Andrei #77 a reușit din nou o figură frumoasă cu clasarea sa pe locul secund, el fiind în acest sezon sponsorizat de MRM și Imperium Moto cărora le mulțumim.

Clasa titanilor SOpen a început en fanfare cu de acum clasica luptă roată la roată pe toate cele 22 de tururi ale ambelor manșe dintre NEAGA Vlad #194 și câștigătorul de anul trecut al campionatului, ONODI Benjamin #85.

Lupta celor doi a adus ziua de cursă la apogeu, frânârile în extremis, derapajele, mersul roată în roată, voblajele prelungite au facut deliciul tuturor.

SZEKELY Alexandru #26 a avut în prima manșa o ieșire spectaculoasă în decor, concurându-l serios pe FLONTA Gheorghe Sorin #7 care este încă zeul la acest capitol.

Vlad s-a impus în ambele manșe iar podiumul a aratat astfel:

1 –  NEAGA Vlad #194 – CS Dumbrăvița – TM
2 – ONODI Benjamin #85 – Motomax UNGARIA – HUSQVARNA
3 – SZEKELY Alexandru #26 – CS Dumbrăvița – TM

Ne vom revedea pe data de 9 septembrie cu Etapa Finala ale celor trei campionate pe acelasi circuit VIK Power Arad.

Credit Foto: Ana-Maria OanciaFoto Full Aici!
Credit Foto: Ovidiu Cavasdan – Foto Full Aici!
Credit Foto: Viorel Muscă – Foto Full Aici!
Rep: MRM


Motorsport Race Management
#ThisIsWhatWeDo
www.MotorsportRaceManagement.ro