Leo gata de Aquila Synergy Nordic Cup – Lituania

#A doua cursa pentru Leo in Aquila Synergy Nordic Cup

6038

Leo Borlovan este gata de următoarea etapă a Aquila Synergy Nordic Cup care se va desfășura în Lituania și se bucura de a doua cursa din pasul făcut către car racing cu Aquila după cariera de karting.

Acest circuit este stradal și cu siguranță va fi unul foarte spectaculos, puțin mai lung decât Padborg ,evenimentul va fi unul amplu întrucât vom alterna cu cursa de 1000 de km (6 ore) devenită celebra în Lituania.

Cursa va fi televizată de către televiziunea lituaniană, concurența se anunță înzecită.

Nu putem să nu ne amuzam la gândul că tot pe un circuit stradal,  un al prieten de-al nostru, Tom Coronel a „reusit” să lovească în plin o mașină de ambulanță pe circuitul stradal de WTCC din Portugalia în urma unei explozii de pneu.

Între timp Leo se antrenează zilnic pe simulator, se pregătește fizic în fiecare zi pentru a fi în formă maximă pentru această cursă.

Plecarea spre Lituania este programată pe 17 iulie, cursa se va desfășura pe 19-22 iulie la Palanga.

În week-endul care s-a încheiat, Leo a testat și s-a antrenat câteva zile pe Circuitul VIK Power Arad, iar Aquila Synergy a avut parte de prima sa prezentare în România.

Leo ține să mulțumească în mod special doamnei Cristina Bocsa pentru programul de pregatire fizic, Clubului Sportiv ABAS Timisoara și în mod special părinților pentru susținere și nu în ultimul rând lui Frank van Nunen de la ART Racing Services Ltd. pentru toată implicarea și gidarea urmărorilor pași din cariera sa.

Credit Foto: Aquila Synergy / Leo Borlovan / Marius Buta / Muscă Viorel


Motorsport Race Management
#ThisIsWhatWeDo
www.MotorsportRaceManagement.ro


 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here