Show total în WorldSuperBike

#AUSWorldSBK

4204

Anul a debutat cu o etapă de infart la Philip Island

Prima cursă la SuperSport a fost oprită după 3 tururi cu steag rosu în urma spectaculosului accident a lui Robin Mulhauser #70 (rider OK).
PJ Jacobsen ️#99 unul din favoriti căzuse și el dar comform regulamentului cursa se reia de la zero și are o a doua șansă.

Restartul aduce o mare bătaie la vârf între Federico Caricasulo #64, Jules Cluzel #16 dar care se acroșează și cad spectaculos, Alex Baldolini #25, Mahias, Rolfo, iar finalul aduce victoria lui Roberto Rolfo #44 la 0.001s de Lucas Mahias #144 care reușeste să îl și scoată în decor pe Rolfo imediat după trecerea liniei de finish.
Anthony West #13 wildcard aici, termină pe 3.

PJ Jacobsen ️#99 a avut o a doua ieșire în decor dar a recuperat fantastic și termină pe 6, drama cursei de supersport face ca numai 14 piloți să termine cursa din 23.

Situația se prezintă bine pentru Kenan Sofuoğlu care are nevoie de cât mai puține puncte pierdute în fața adversarilor direcți.

În SuperBike Rea face dubla în prima etapă a WorldSuperBike.

Cu o cursă de recuperare și o strategie diferită față de Race1 în urma inversării grilei de start, Rea plecat de 9, Melandri plecat de pe 10, Davies si Sykes fac spectacol.

În lupta pentru primele pozitii se implică și Xavi Forés #12 cu Alex Lowes #22

Victoria din nou la fotofinish revine lui Jonathan Rea #1 cu doar 0.025 în fața lui Chaz Davies #7 și un Marco Melandri #33 pe 3 la +0.249

Alex Lowes #22 și Xavi Forés #12 vin pe 4 respectiv 5 și un dezamăgitor 6 pentru Tom Sykes #66

Rea adună 50 de puncte și ia avans catre doborârea recordului celui de-al treilea titlu mondial consecutiv. Melandri face podiumul 50 din 102 curse disputate.


Motorsport Race Management
#ThisIsWhatWeDo
www.MotorsportRaceManagement.ro


Lasă un răspuns